Hieronta- ja vartalohoidot

Image

Hieronta  ( Merja )

Hieronta auttaa lisäämään kireiden lihasten elastisuutta ja lievittämään lihasjännityksiä. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, vähentää turvotusta ja kipua sekä rentouttaa.

Tarjoamme klassista hierontaa, ja lisänä muita vartalohoitoja.

Lue lisää joistakin tarjoamistamme erikoishoidoista…

Hinnasto

Peruuttamattomista hoidoista veloitamme 50% hinnasta.

Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

Tietoa joistakin erikoishoidoista

Lymfaterapia  ( Riitta )

Lymfaterapian vaikutukset:

1. Kuljettaa nesteitä kudoksista
2. Aktivoi parasympaattista hermostoa vaikuttamalla lepoon, uneen ja voimien palautumiseen
3. Nopeuttaa immunologista toimintaa.

Näistä vaikutuksista seurauksena hoito poistaa turvotusta, rentouttaa, lieventää kipua ja voimistaa elimistön puolustusmekanismeja. Terapia toteutetaan käsillä kevyesti pumppaamalla, ja hoito on lempeää ja kivutonta.

Kuumakivihieronta  ( Merja )

Kuumakivihieronta suoritetaan käyttämällä lämpöä pitkään säilöviä basalttikiviä ja puhtaita aromaattisia öljyjä. Kuumakivihieronta lisää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa lihaksissa ja kudoksissa, sekä laukaisee endorfiinin tuotannon. Kuumakivihieronta rentouttaa, lievittää jännitystiloja ja poistaa kiputiloja.


Vyöhyketerapia  ( Riitta )

Vyöhyketerapia eli refleksivyöhyketerapia eli refloksologia on yksi vanhemmista itseparannuskeinoista. Sitä käytetään yleisesti varsinkin Aasiassa. Vyöhykkeet vastaavat ruumiin eri elimiä, ja vyöhykkeitä hieromalla autetaan vastaavien elimien toimintaa palautumaan normaaliksi. Hoitolassa terapia toteutetaan jalkaterää hieromalla ja valikoituja kohtia painamalla.